კომფორტული გადახდა
გადაიხადეთ ონლაინ მარტივად Visa/Mastercard
ფასდაკლებების ყოველთვიური განახლება
უფასო მიწოდება
თბილისში 50 ლარს ზემოთ მიწოდება უფასოა
პოპულარული კატეგორიები / Popular Categories
ბლოგი
23
იან
მწვანილი = სიცოცხლე!
- Posted by annadiagileva diagileva
და ღმერთმა თქვა: მოგეცით თქვენ ყველანაირი მწვანილი... დედამიწის მთელ ზედაპირზე...და იყოს ეს თქვენი საკვები (ყოფა 1:29)
ყოველ დღე უფრო ...
17
იან
ნახშირწყლები – მარტივად სირთულეებზე
- Posted by annadiagileva diagileva
#foodbasics #carbs
ნახშირწყლები, რომლებსაც ჩვენ ცილებთან და ცხიმებთან თანაბრად ყოველდღე მოვიხმართ-ჩვენი ყოველდღიური რაციონის განუყოფ...
26
აპრ
ჯანსაღი სმუზი – წესები
- Posted by annadiagileva diagileva
· სმუზი - არის სწრაფი და ეფექტური გზა მივაწოდოთ ვიტამინები და მიკროელემენტები სხეულს. მაგრამ არსებობს გარკვეული წესები. იმისათვის, რომ ...
03
ნოე
ეკო მეგობრული საშუალებები სახლისთვის: უსაფრთხო ალტერნატივაზე გადასვლა
- Posted by annadiagileva diagileva
ეკო მეგობრული საშუალებები სახლისთვის: უსაფრთხო ალტერნატივაზე გადასვლა
საყოფაცხოვრებო არაქიმია: ნუთუ ასეც ხდება?
მზრუნველი დიასახლის...
17
იან
გლიკემიური ინდექსი, ან როგორ უნდა შევწყვიტოთ ტკბილეულის ჭამა
- Posted by annadiagileva diagileva
➡️გლიკემიური ინდექსი (GI) არის ერთერთი მნიშვნელოვანი პირობა იმისთვის რომ თქვენ შეძლოთ:
-შეწყვიტოთ ტკბილეულის და ცომეულის...
15
ივლ
რომელი პური არის სასარგებლო ჯანმრთელობისთვის
- Posted by annadiagileva diagileva
ხალხში ამბობენ, რომ პური — ყველაფრის თავია. და მართლაც ასეა — პური არის ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო და საჭირო პროდუქტი ჩვენი ორგანიზმის...
03
ნოე
ჩემი დეტოქსის სქემა
- Posted by annadiagileva diagileva
ეს მარტივი რეჟიმი დაგეხმარებათ დაიკლოთ წონაში, გაათავისუფლოთ თქვენი სხეული, გაწმინდოთ და რაც მთავარია, გააუმჯობესოთ თქვენი ჯანმრთელობა...
27
დეკ
თქვენ ოდესმე გსმენიათ ენზიმებზე ხილსა და ბოსტნეულში?
- Posted by annadiagileva diagileva
უმი პროდუქტების (ხილი, ბოსტნეული) მოხმარების შემდეგ თქვენ არ იგრძნობთ ძილიანობას. ხილის მოხმარების შემდეგ მცენარეული ენზიმები იწყებენ ა...
14
იან
ჩია პუდინგი: 4 ლაივჰაკი
- Posted by annadiagileva diagileva
ლაივჰაკი 1. ჩვენ გირჩევთ ჩიას ტბილ ქოქოსის რძეში დალბობა 20 წუთით.
(2 ს/კ ჩიას თესლი 100 მლ რძით - 1 პორცია)
მაგრამ (!) ჩიას დალბობა ...
23
იან
რატომ უნდა მავერიდოთ მზესუმზირის ზეთს?
- Posted by annadiagileva diagileva
რაში მდგომარეობს მზესუმზირის ზეთის და ზეითუნის ზეთის პრინციპული განსხვავება და რატომ უნდა მავერიდოთ მზესუმზირის ზეთს?
ამის გასაგებად ს...